Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار حمیدی در گفت و گو با خبرنگار سایت راهور افزود: توسعه و ‌بهبود زیرساخت ها موجب کاهش حوادث ترافیکی اربعین شده است و بهبود وضعیت جاده ها و ‌زیر ساخت ها هم در آینده می تواند از ایجاد مشکلات ترافیکی پیشگیری کند.
وی مهم ترین دغدغه پلیس راهور را آمادگی برای بازگشت زائران و تامین اتوبوس های مورد نیاز آنها دانست و گفت: در صورت افزایش بار ترافیکی محور مهران به ایلام یک طرفه می شود و‌ محور جایگزین ملکشاهی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس پلیس راه راهور ناجا یکی از مشکلات زائران را بعضا افزایش دریافتی اتوبوس ها دانست و افزود: مسئولیت این امر با سازمان راهداری است و ناظر آنهم سازمان تعزیرات است که امیدواریم با برنامه ریزی های صورت گرفته شاهد چنین تخلفاتی نباشیم.
وی در خصوص تخلفات ترافیکی رانندگان اتوبوس ها نیز گفت: ماموران پلیس راه به طور جدی با تخلفات رانندگان اتوبوس ها برخورد می کنند در عین حال شهروندان نیز می توانند با شماره پیامک ۱۱۰۱۲۰ هرگونه تخلف ناوگان حمل و نقل عمومی را اطلاع دهند.
رئیس پلیس راه راهور ناجا به مهمترین علل تصادفات اربعین امسال اشاره کرد و گفت: خستگی و‌ خواب آلودگی مهم ترین علل تصادفات اربعین بوده است که در دور بازگشت زائران که هم اکنون آغاز شده است این امر را بیشتر شاهدیم.
مسیر راهپیمایی اربعین طولانی بوده و زائران استراحت لازم را نداشته اند و هنگام رانندگی دچار خواب آلودگی می شوند.
حمیدی افزود: توصیه می کنیم زائران پیش از آغاز بازگشت، استراحت و در طول مسیر نیز در استراحتگاه ها توقف کنند تا دچار حادثه نشوند.
وی با اشاره به این که ماموران پلیس راهور برای استفاده حداکثری از سطح معابر خودروهای زائرانی را که در محل های نامناسب پارک کرده بودند طی روزهای گذشته جابجا و به پارکینگ منتقل کرده اند ، افزود: زائران در صورتی که در بازگشت مشاهده کردند خودرو آنها منتقل شده است می توانند با شماره های ۱۲۰ و ۱۱۰ از محل انتقال خودروهای خود مطلع شوند.
رئیس پلیس راه راهور ناجا با بیان این که بیش از یک میلیون یکصد هزار نفر از مرز مهران خارج شده اند، گفت: تردد این میزان زائر برای یک مرز که جمعیت شهر آن ۱۰ تا ۱۵ هزار نفر است واقعا عدد قابل توجهی است که این امر نشان از تلاش همه دستگاه های اجرایی کشور دارد.
وی در خصوص خودروهای کاپوتاژ شده که از مرز مهران به عراق رفتند، گفت: حدود ۴۰۰۰ دستگاه خودرو و اتوبوس کاپوتاژ شدند که از این میزان ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس و بقیه سواری بوده است که به دلیل فراهم نبودن زیرساخت ها در کشور عراق بیش از این میزان امکان کاپوتاژ نبود.
رییس پلیس راه راهور ناجا با اشاره به تعطیلات پایان هفته نیز گفت: طرح ویژه ترافیکی برای تعطیلات پایان هفته برنامه ریزی شده است که جزئیات آن اعلام می شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: پارکينگ انتقال حميدي خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۲۳۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد؛ پس از حمله ماه گذشته به یک اتوبوس مسافربری در مسیر کویته مرکز ایالت بلوچستان پاکستان به نقطه صفر مرزی با جمهوری اسلامی ایران در شهر «تفتان»، گزارش ها حاکی است محدودیت و قوانین سختی برای سفر زائران و گردشگران پاکستانی به ایران اعمال شده است.
براساس این گزارش درحال حاضر هیچ زائر یا گردشگر پاکستانی نمی تواند با شرکت‌های اتوبوس‌رانی خصوصی از مسیر «کویته» عازم ایران شود و دولت محلی با شرکت‌هایی که اقدام به حمل زائران و گردشگران کنند؛ برخورد قانونی می کند.
به گفته منابع خبری دولت محلی ایالت بلوچستان بار دیگر اعزام زائران و گردشگران پاکستانی به ایران تحت حفاظت شدید نیروهای ارتش این کشور را آغاز کرده است، اما به دلیل عدم ارائه برنامه دقیق در این زمینه مسافرانی که قصد سفر به ایران دارند وادار به اقامت یک الی دو هفته در شهر کویته می‌شوند.
زائران و گردشگران پاکستانی باید پس از رسیدن به شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان برای دریافت بلیط اتوبوس هایی که تحت تدابیر شدید ارتش عازم مرز ایران می‌شوند؛ ثبت نام انجام دهند.
بنا بر اعلام رسانه های محلی بلوچستان پاکستان اعمال این محدودیت‌ها در چند روز گذشته تحصن و اعتراض شرکت‌های اتوبوس‌رانی خصوصی این ایالت را نیز درپی داشته است.
گفتنی است بسیاری از رهبران مذهبی پاکستان باتوجه به نزدیکی ایام محرم و اربعین حسینی که در آن ده‌ها هزار نفر از زائران پاکستانی عازم ایران و عتبات عالیات می‌شوند رسیدگی فوری مقامات دولت محلی و رفع محدودیت‌های سفر به ایران را خواستار شده‌اند.
ماه گذشته بر اثر حمله گروهی از افراد ناشناس به یک اتوبوس مسافربری در منطقه «نوشکی» در ایالت بلوچستان این کشور ۹ شهروند پاکستانی که عازم ایران بودند کشته شدند.
پس از این حمله تدابیر امنیتی ویژه در مسیر های منتهی به مناطق مرزی ایران و پاکستان اتخاذ شده است.
این درحالی است که سفر زائران و گردشگران پاکستانی به ایران از مسیر گذرگاه مرزی «ریمدان» در جنوب پاکستان هیچگونه محدودیتی ندارد؛ اما در یک ماه گذشته وقوع سیل در شهر «گوادر» و مناطق اطراف این گذرگاه مرزی به اختلال موقتی درعبور و مرور در گذرگاه مرزی «ریمدان» منجر شده است.

دیگر خبرها

  • طرح ترخیص وسایل نقلیه توقیفی از پارکینگ در کیش اجرا شد
  • تحلیل کارشناسی بحران مسافربری جاده‌ای؛«واردکننده راننده اتوبوس می‌شویم!» | ثبت ساعت یک روش بی‌فایده و پرهزینه است
  • گره اندر گره
  • تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران
  • تعدادی از اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ‌ها مانده است
  • ۴ حالتی که حمل خودروهای توقیفی با جرثقیل را الزامی می‌ کند
  • طرح ویژه پلیس راهور برای موتورسواران و عابران پیاده
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • آخرین وضعیت معابر پایتخت در روز پنجشنبه
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ