Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، مصوبه کمیسیون عمران، حمل و نقل  و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز مبنی بر ارتقای سطح همکاری‌های پلیس راهور و شهرداری تبریز در ارتباط با اجرای ماده ۱۰۸ قانون برنامه پنج ساله ششم بررسی شد.

روح الله رشیدی در این خصوص گفت: اگر شورا و شهرداری با پلیس راهور به یک همکاری مشترک برسند، می‌توانند مشکلات شهروندان به خصوص در حوزه ترافیک را حل و رفع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مصوبه کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز مبنی بر ارتقای سطح همکاری‌های پلیس راهور و شهرداری تبریز این بود که از شهرداری بخواهیم به تفاهم‌نامه موجود بین این دو ارگان عمل کرده و از ظرفیت آن استفاده کند.

رشیدی اظهار کرد: نصب دوربین تخلفات شهری، سد معبر و... از جمله مفاد این تفاهم‌نامه بود.
وی گفت: تکلیف شورا این می‌تواند باشد که شهرداری در بودجه ۱۴۰۱ حتما برای قرارداد با پلیس ردیف خاصی تعریف کند.

عباس رنجبر، شهردار تبریز هم در این باره بیان کرد: قانونی که در دولت تصویب شده در حال حاضر تمام هزینه‌های راهنمایی رانندگی به جز پرداخت حقوق را به شهرداری واگذار کرده است.

وی گفت: در قدم اول ما باید برای پلیس راهنمایی تبریز ساختمان احداث کنیم و بعدا اگر خودروهایشان هزینه‌ای داشت آن را تامین کنیم، این عملیات نیازمند حدود ۱۰۰ میلیارد هزینه برای شهرداری بوده که  اگر تأمین شود اجرای آن در کمترین زمان اتفاق می‌افتد.

این مقام مسئول با بیان اینکه تقلیل سهم تبریز در تمام حوزه‌ها و سطح کلان شهری اتفاق می‌افتد، ادامه داد: از ۱۲۰ میلیارد جریمه راهنمایی تنها ۳۰۰ میلیون به ما داده ‌اند.

شهردار تبریز اضافه کرد: ما اقدامات اولیه برای اجرای تفاهم‌نامه با راهنمایی و رانندگی را آغاز کردیم و ضروری است دوربین‌های پلاک‌خوان تحویل پلیس راهور شود.

سرهنگ جعفری، جانشین رئیس پلیس راهور استان آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از عملکرد این نهاد بیان کرد: اخیرا فوتی‌های تصادفات شهری زیاد شده است و نصب دوربین در نقاط حادثه خیز می‌تواند این مشکل را حل کند.

وی با بیان اینکه دغدغه بزرگ امروز ما فوتی‌های داخل شهر است که قابل قبول نیست، ادامه داد: پلیس در هر نقطه نمی‌تواند خودروها را کنترل کند اما با نصب دوربین تخلفات بسیار کم می‌شود.

جعفری با تاکید بر رفع نقاط حادثه خیز تبریز اظهار کرد: نقاط حادثه‌خیز شهر کاملا شناسایی شده و راهکارهای آن نیز تامین شده است، برای رفع این موصوع نیازمند بودجه هستیم.

وی در ادامه گفت: پلیس در هر نقطه نمی‌توانند رانندگان را کنترل کند  ولی دوربین‌ها می‌توانند این کار را به راحتی و به صورت دقیق انجام دهد.

این مقام مسئول بیان کرد: ما فوتی و تصادف زیادی در کمربندی میانی داشتیم که بعد از نصب دوربین به صفر رسیده است.

وی عنوان کرد: در خصوص ماده ۱۰۸ شهرداری از گذشته به تعمیرات خودروهای ما متعهد بودند اما در این ماده تمام هزینه‌ها برعهده شهرداری‌ها گذاشته شده است.

جانشین رئیس پلیس راهور استان آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: توسعه طرح زوج و فرد می‌تواند در کاهش آلودگی هوا مؤثر باشد، به طوریکه ما می‌توانیم از درب منزل این طرح را آغاز کنیم و نتایج اثر بخش را ببینیم.

جعفری عنوان کرد: وضعیت پاسگاه‌های ما خوب نیست و نزدیک به هفت سال است پاسگاه قونقا به دلیل عملیات مترو تخریب شده است، در میدان فهمیده هم تنها یک کانکس داریم.


حکیمه غفوری، عضو شورای اسلامی شهر تبریز هم بیان کرد: در بازدید از بیمارستان امام رضا(ع) عنوان می‌کردند که خط ویژه اصلا کنترل نمی‌شود و مشکل برای آمبولانس‌ها به وجود می‌آید.

رسول برگی، رییس شورای اسلامی شهر تبریز هم در این راستا بیان کرد: در شهرهای دیگر با مشارکت بخش خصوصی دوربین‌های ترافیکی نصب شده است.

وی افزود: از شهرداری می‌خواهیم تا دوماه آینده برای ما لایحه‌ای آورده تا ترافیک شهری که عمر و اعصاب شهروندان را تلف کرده و باعث ضرر جانی به شهروندان می‌ شود، رفع شود.

انتهای پیام/
 

منبع: فارس

کلیدواژه: تبریز پلیس راهور آذربایجان شرقی شهرداری عباس رنجبر شهرداری تبریز فارس تبریز راهنمایی و رانندگی شهردار تبریز شورای اسلامی شهر تبریز پلیس راهور نصب دوربین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۲۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند

بانکی‌پور، نماینده مجلس در خصوص لایحه حجاب و عفاف گفت که تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید وصل به فراجا شوند.

به گزارش «انتخاب»؛ بخش‌هایی از اظهارات وی به شرح زیر است:

راه حل فرهنگی ما در این لایحه بلند مدت و راه حل‌های اقتصادی ما راه حل‌های کمکی میان مدت هستند.

مجازات‌ها را طبقه بندی کردیم. اخرین طبقه عابر یا فردی که در فضای مجازی کشف حجاب کرده است ان هم به صورت جریمه.

برای کسی که کشف حجاب کرده بار اول یک میلیون و نیم جریمه معلق نوشته می‌شود.

اگر مجددا تصویر وی در دوربین‌ها دیده شد جریمه دوم ۳ میلیون تومان می‌شود بعلاوه یک و نیم میلیون میشود بنابراین ۴ میلیون و نیم برایش نوشته میشود که بعد از سه هفته باید پرداخت شود.

برای اینکه هویت فرد به طور کامل شناسایی شود تمام دوربین‌های فروشگاه‌ها و ادارات لینک به فراجا می‌شود.

در قانون حجاب و عفاف گفتیم تمام دستگاه‌های دولتی و خصوصی باید دوربین‌های خود را در اختیار فراجا قرار دهند.

در این لایحه، وزارت‌های صمت و اقتصاد و شهرداری‌ها بیشترین وظیفه را بر عهده دارند.

مالیات‌های محصولات حجاب باید صفر شود و وزارت اقتصاد هم تسهیلات بدهد.

شهرداری‌ها را موظف کردیم ۲۰ تا ۳۰ درصد بوستان‌ها را به بوستان‌های اختصاصی بانوان تبدیل کنند.

مجازات تعریف کرده ایم و ضمانت اجرا‌ها بسیار بالاست.

کتاب‌های درسی در تمام مقاطع باید اصلاح شود.

گشت ارشاد یا طرح نور الان طبق همان قانون سابق اجرا می‌شود، به محض اینکه این لایحه عفاف و حجاب اجرا شود دست پلیس خیلی باز می‌شود.

الان حداکثر ۱۰ درصد جامعه بی حجاب یا بد پوشش است که با اجرای این قانون به کمتر از یک درصد کاهش پیدا می‌کند، چون بخش زیادی از این‌ها معاند نیستند بلکه جوگیر و... بوده اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شناسایی 22 نقطه حادثه خیز شهری در کردستان
  • واژگونی مرگبار یک ال ۹۰ در رشت
  • جریمه بار اول و دوم بی‌حجابی را مشخص کردند | زمان‌بندی پرداخت چگونه است؟ | فیلم
  • سهم ۴۹ درصدی شهر کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • سکوت در ماجرای سنگلج جایز نیست!
  • (ویدئو) در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • بانکی‌پور: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد
  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران
  • خدمات فرهنگی و عمرانی حوزه شهری خارگ افزایش یافت